domingo, 9 de junio de 2013

Com neix Associació Fem Unió?

Neix  de la necessitat  de compartir i oferir , el Ioga Kundalini , per a la INTEGRACIÓ de les persones .
Som una Associació sense ànim de lucre , formada per familiars de persones amb discapacitat i professsionals del  Ioga Kundalini, i terapeutes .
Ioga Kundalini   és  una  disciplina ancestral i poderosa  eina d’absoluta vigència en els temps que vivim,  per donar-nos SALUT, BENESTAR i HARMONÍA INTERNA.
El terme “ ioga” vol dir “ UNIÓ”. A través de la pràctica de ioga , la persona afavoreix la unió amb sí mateixa aconsseguint la integració armònica de tots els seus estats físic, emocional, mental i espiritual.
El ioga considera que tots som diferents i que no hi ha un camí únic per arribar a la veritat.
El Ioga no és competitiu, no marca les diferències, sinó que les INTEGRA.


L’Associació Fem Unió  creu en un ioga personalitzat i  adaptat ( Gent Gran,  persones amb discapacitat  o NEE,  nens, Famílies, Adolescents..etc), un ioga del qui tothom, sense excepcions, pot beneficiar-se’n.

Què fem ?
                                                                                                                                             
Dissenyem i desenvolupem  PROGRAMES , TALLERS   i TASTETS   de ioga
“ a mida “  per a grups i particulars :  gent gran, nens, famílies, persones amb discapacitat o NEE, adolescents amb risc social,  treballadors dins l’ambit empresa, escoles (PAE) i extraescolars ..etc, especialment  preparades per integrar i gaudir  de tots els beneficis  del Ioga Kundalini.
Ens adaptem als espais disponibles ( gimnàs, aules de formació .) , i busquem els horaris més adients.
Oferim també,  teràpies  complementàries de  Reiki,  Mantra-yogateràpia, Meditació, Massatges i Tractaments Holístics personalitzats , per a la salut i el benestar personal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario