viernes, 21 de octubre de 2016

El passat 8 d’octubre la Masia d’en Cabanyes va acollir  una nova edició de Un dia en família als Jardins de la Masia. Art, llibre, paraules, música, espectacles, tallers i natura. Una jornada amb activitats infantils i de lleure per a tota la família, que ens apropa a descobrir la casa, la seva història i alhora gaudir d’aquest entorn privilegiat.
El programa va constar  d’activitats per a realitzar per lliure, tallers dirigits, espectacles i contes en una jornada festiva per a grans i petits. 
El programa es va organitzar  amb la col·laboració de persones i entitats de la comarca, i més enllà d’aquest espai, enguany els aparadors de les biblioteques de Vilanova i la Geltrú es vestiran amb informació de la Masia d’en Cabanyes.
Enguany hem optat per  un gest solidari. Si veniu a la Masia d’en Cabanyes i porteu productes d’higiene podreu participar a totes les activitats de manera gratuïta i col·laborar amb l‘Economat de Vng (servei de lliurament d‘aliments a persones amb pocs recursos a Vilanova i la Geltrú) gestionat pelBanc dels Aliments de Càritas

                                         

 



No hay comentarios:

Publicar un comentario