domingo, 1 de septiembre de 2013

IOGA A L'EDUCACIÓ

 l’Associació FEM UNIO,  està destinada a l’aplicació de Programes i Tallers especialitzats i personalitzats de recolzament educatiu i terapèutic , per a nens/es, adolescents i pares, amb eines senzilles però molt efectives com el IOGA.
Treballem per conéixer i desenvolupar  el món interior  infantil , adolescent i adult.
El  Projecte Ioga  a l’Educació, ens dóna la possibilitat de continuar el treball iniciat a l’aula i educar persones que entenguin la vida com un do meravellós,  respectuoses, amb energia i sentit de l’humor. El nostre objectiu fundamental , és donar respostes efectives i de qualitat, a les diverses necessitats personals.
Ioga a l’Educació  és la nostra  aportació  a la INCLUSIÓ SOCIAL, i conté diversos tallers i programes que es poden realizar  dins l’horari escolar i  extraescolar: 
IOGA  FAMILIAR
El propòsit d’aquesta activitat és crear un espai  divertit, no competitiu, per compartir  amb el teu fill/a,  perque flueixi la creativitat respectant el temps que necessiti cadescú.
En aquest taller  participen els nens/as, amb els seus pares, mares, oncles, avis, …etc. Aquesta ocasió proporciona a la familia l’oportunitat de reforçar els llaços afectius.
Entre contes d’animals, música  amb Mantras ,  i jocs  que utilitzen el cos com a vehicle d’expresió,  potenciem la imaginació i la creativitat, per ajudar al bon desenvolupament personal.
Treballem aspectes importants com la lateralitat, la coordinació, alhora que mantenim els ossos forts, la musculatura flexible i tonificada i adquirim una bona postura corporal .
Amb el ioga prenem conciencia del propi cos, desenvolupem la capacitat d’atenció i concentració.
 Apendrem la importancia de la respiració i de la seva gestió, tan en els nens com en els adults.

IOGA  NENS
 El ioga ajudarà al nen a conèixer-se a sí mateix, a buscar en el seu interior les eines necessàries per construir aquest entorn agradable, a sentir-se útil per l’univers i segur de les seves capacitats.
El ioga ens ensenya a reflexionar i processar allò que s’amaga darrera els sentiments i les emocions negatives, i és a través d’aquest auto-coneixement  que es poden crear vincles sans i positius amb l’entorn.
Amb la introducció del ioga com a activitat extraescolar, el nen adquireix una nova percepció del seu cos a través del treball amb les “asanes” o postures; treballa i amplia la respiració a través dels exercicis de “pranayama”; aprèn a relaxar-se quan ho necessita a través dels exercicis de visualització i relaxació i s’inicia en la meditació experimentant els grans beneficis dels Mantras.
La pràctica del Ioga és molt beneficiosa per a nens/es de totes les edats, ja que al no ser un ejercici de competició, disminueix l’agresivitat i els ajuda a desenvolupar la capacitat de concentració.

 Ioga Terapèutic Inclusiu
El  IOGA INCLUSIU    constitueix  una teràpia meravellosa  per a persones amb discapacitat i per a persones amb NEE.
És un estil molt CREATIU  perque la pràctica sigui  FÀCIL i ALEGRE.
Entre contes , música amb Mantras  , relaxació i jocs  que utilitzen el cos com a vehicle d’expresió,  potenciem la imaginació i la creativitat.
El IOGA  els porta oportunitats d’una transformació, permetint una gran apertura mental i corporal.
 El IOGA i les tècniques de RESPIRACIÓ, ajuden a eliminar la por, l’ansietat  i altres emocions negatives i els permet obtener una gran relaxació
 La MEDITACIÓ  amb Mantras, és una eina important per desenvolupar el seu potencial.  

IOGA FAMILIAR 2013 

IOGA INCLUSIU a l'Escola Canigó 2013.

                                                     

                                                                                                                                                                                                                                      
                                                                                                        
                                                                                                           


No hay comentarios:

Publicar un comentario